Διαψεύδει ο Στουρνάρας ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του στο YΠΟΙΚ

Μετά τη διάσταση που πήρε η «δυσαρέσκεια» για την κριτική

Διαψεύδει ο Στουρνάρας ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του στο YΠΟΙΚ

Διαψεύδει τελικά ο Γιάννης Στουρνάρας τις πληροφορίες που τον έφεραν να μην επιθυμεί υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες την παραμονή του στο υ��ουργείο Οικονομικών, επειδή είναι ενοχλημένος για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες δύο ημέρες από κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Οι πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, αποδιδόμενες σε στενούς συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών. Ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας άλλωστε φέρεται να δήλωσε ότι «κριτική πάντα γίνεται αλλά μερικές φορές είναι άδικη».

Το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε μεγάλη διάσταση, καθώς στελέχη της ΝΔ φέρονται να αποδίδουν κατεξοχήν στις συνέπειες της πολιτικής του ΥΠΟΙΚ την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Η έκταση που πήρε το ζήτημα ήταν ενδεχομένως και ο λόγος που τελικά ο κ. Στουρνάρας αποφάσισε να διαμηνύσει ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του στο υπουργείο Οικονομικών. Το ερώτημα που προκύπτει μετά από όλα αυτά είναι αν η διάψευση σηματοδοτεί και το αν θα παραμείνει ο νυν ΥΠΟΙΚ στο ίδιο υπουργείο και μετά τον ανασχηματισμό ή αν πρόκειται για κίνηση τακτικής προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top