Ψαριανός για Κουβέλη: Ελπίζω να με ακούσει ο Φώτης και να παραιτηθεί

"Θα είναι κρίμα να πεθάνει στα χέρια του η Ανανεωτική Αριστερά"

Τα όργανα στην Αγίου Κωνσταντίνου καλά κρατούν. Το εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής έχουν βαρύνει πολύ το κλίμα με τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γ.Ψαριανό να ζητά έμμεσα την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη.

«Εγώ αν ήμουν στη θέση του κ. Κουβέλη, θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου στην Κεντρική Επιτροπή. Δεν του λέω να παραιτηθεί», είπε ο κ.Ψ��ριανός στο ΒΗΜΑ FM, κατηγορώντας τον κ.Κουβέλη πως αντιμετωπίζει τη ΔΗΜΑΡ ως κόμμα «απολύτως προσωποπαγές» και πως δεν έχει κανένα προσωπικό ζήτημα μαζί του, αλλά έχει «σοβαρό πολιτικό ζήτημα».

Άφησε μάλιστα αιχμές για «καθημερινούς συζητητές» του κ. Κουβέλη, για «εσωτερικές διαπραγματεύσεις», για «μηχανισμούς» εντός της ΔΗΜΑΡ, για βουλευτές «που κάνουν τσίου τσίου τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ» διαδικασίες στις οποίες όπως είπε δε συμμετέχει.

Ο κ.Ψαριανός άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προσέλθει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Παρασκευή.

«Δεν είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχω (στη συνεδρίαση της Κ.Ε. την Παρασκευή) και γενικώς στις διαδικασίες στα όργανα. Διότι ο Φώτης Κουβέλης, όταν τον ρώτησαν αν σκοπεύει να παραιτηθεί, είπε ότι θα αποφασίσουν τα όργανα. Τα όργανα αποφασίζουν αν θα παραιτηθεί άλλος; Ποια όργανα; Τα πνευστά, τα χάλκινα, τα έγχορδα; Εγώ θα έθετα την παραίτησή μου στις υπηρεσίες του κόμματος» είπε και πρόσθεσε «Θα παραμείνω βουλευτής, στέλεχος και ιδρυτής της ΔΗΜΑΡ μέχρι ο Φώτης Κουβέλης και η ηγετική ομάδα αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για το καταστροφικό αποτέλεσμα. Να πει ο Φώτης Κουβέλης ότι «ναι, σύντροφοι, εγώ φταίω». Έτσι κάνουν οι μεγάλοι ηγέτες. Να αναλάβει την ευθύνη για τους λόγους πο�� οδήγησαν το κόμμα στην εξαφάνιση και είναι χαραμάδα ύπαρξης τώρα το κόμμα και μετά θα συμμετάσχω ξανά στις διαδικασίες».

Ο κ. Ψαριανός, ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση τον ενδιαφέρει και θα συμμετάσχει σε κάθε διαδικασία για τη συγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς.

Μάλιστα πρόσθεσε πως θα είναι «μεγάλη ντροπή» να πεθάνει «στα χέρια του Κουβέλη», «στα χέρια μας» η Ανανεωτική Αριστερά.

«Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα στον Φώτη Κουβέλη και δεν θέλει να ακούσει. Προτιμά να ακούει μια ομάδα που μαζεύεται κάθε Σάββατο και επεξεργάζεται στρατηγικές στο «Φίλιον». Ελπίζω να ακούσει ο Φώτης Κουβέλης και η Φωτεινή Κουβέλη, η σύζυγός του. Είχε συμμετάσχει στα πάντα και ελπίζω να ακούνε και να καταλάβουν τι έλεγα τόσους μήνες και ότι το έλεγα για τον Φώτη και τη ΔΗΜΑΡ. Δεν το έλεγα για μένα…», τόνισε ο κ. Ψαριανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top