Σύσκεψη Σαμαρά με Στουρνάρα στη σκιά του εκλογικού αποτελέσματος

«Δεν κουβεντιάσαμε για ανασχηματισμό» δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ

Σύσκεψη Σαμαρά με Στουρνάρα στη σκιά του εκλογικού αποτελέσματος

Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Αν και επισήμως ο λόγος της συνάντησης ήταν οι επικείμενες συναντήσεις του πρωθυπουργού με επιτρόπους της ΕΕ, το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μία μόλις ημέρα μετά τις εκλογές πυροδότησε σενάρια ότι η ατζέντα περιελάμβανε και ενδεχόμενες αλλαγές στην οικονομική πολιτική (με την κυβέρνηση να φέρεται να εξετάζει αλλαγές σε μέτρα, στην κατεύθυνση της ελάφρυνσης των πολιτών αλλά και σε πρόσωπα).

Ο κ. Στουρνάρας ισχυρίσθηκε πάντως ότι δεν υπήρξε σχετική συζήτηση με τον πρωθυπουργό. «Δεν κουβεντιάσαμε τέτοια θέματα» ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. «Ενημέρωσα τον Πρόεδρο για τις συνθήκες σήμερα που διαμορφώνονται στις Αγορές. Ξέρετε, έχει γίνει ένα ράλι στα ομόλογα και, επίσης, για θέματα που έχουν να κάνουν με συναντήσεις που θα έχει αύριο με δύο Επιτρόπους» ανέφερε.


Αλλά και σε άλλη ερώτηση, για το αν προτίθεται να παραμείνει στην κυβέρνηση, απάντησε ακριβώς με την ίδια φράση και πάλι: «Δεν κουβεντιάσαμε τέτοια θέματα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top