Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια-Δούρου:Η μάχη που κερδήθηκε είναι μόνο η αρχή

Τσίπρας:Κερδίσαμε μια μάχη, σύντομα θα κερδίσουμε και τον πόλεμο

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια-Δούρου:Η μάχη που κερδήθηκε είναι μόνο η αρχή

Στα προπύλαια έφτασε λίγo πριν τις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου (η οποία φαίνεται να κερδίζει την περιφέρεια) και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γ.Σακελλαρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον κ.Γ.Καμίνη στον β γύρο των δημοτικών εκλογών.

Έχοντας στην αγκαλιά της ένα κοριτσάκι η κ.Δούρου δήλωσε: «Δώσαμε έναν μεγάλο σπουδαίο αγώνα, δώσατε έναν σπουδαίο αγώνα με ήθος κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα».

«Ξέρουμε ότι η μάχη που κερδήθηκε είναι μονάχα η αρχή, γιατί αύριο ξεκινά ένας πόλεμος με τα συμφέροντα για να αλλάξουμε τις ζωές μας» τόνισε η κ.Δούρου η οποία όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι και η νικήτρια στην Περιφέρεια Αττικής.

Η κ.Δούρου αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τόνισε πως «με ήθος θα πορευτούμε τα επόμενα πέντε χρόνια» .

«Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα για όλους και για όλες» κατέληξε η κ.Δούρου.

Τσίπρας: Θα κερδίσουμε και τον πόλεμο

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος με την σειρά του μίλησε για «έναν σπουδαίο αγώνα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού συνεχάρη την κ.Δούρου για την ιστορική όπως είπε νίκη της στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τόνισε πως ο λαός έστειλε σήμερα ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη πως δεν «βολεύεται με λιγότερο ήλιο και με λιγότερη αξιοπρέπεια, αλλά με περισσότερη δικαιοσύνη και προκοπή».

Μίλησε για «ιστορική ευθύνη» που αναλαμβάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας με νόημα για την κυβέρνηση πως «θα τους ρίξουμε με την δράση μας και με τους αγώνες μας και ας κάνουν απόψε ότι δεν καταλαβαίνουν στο Μαξίμου» .

Συνεχάρη τον Γ.Σακελλαρίδη, αλλά και τους νέους δημάρχους που εξελέγησαν με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κερδίσαμε μια μάχη, σύντομα θα κερδίσουμε και τον πόλεμο» κατέληξε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος νωρίτερα όπως αναλυτικά γράψαμε στο star.gr, ζήτησε εθνικές εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top