Μιχαλολιάκος: Ευχήθηκα καλή επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη χωρίς υποσημειώσεις

«Δεν μου ταιριάζει να είμαι παραπονιάρης, δεν θα κιοτέψω»

Μιχαλολιάκος: Ευχήθηκα καλή επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη χωρίς υποσημειώσεις
«Στη δημοκρατία η δύναμη είναι ο λαός, έχει δικαίωμα και για το σωστό και για το λάθος. Εκφράζω την ευχή η απόφασή του να είναι η σωστή» δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος χάνει τη μάχη για τον δήμο στον β΄γύρο.

«Τηλεφώνησα στον κ. Μώραλη και του ευχήθηκα καλή επιτυχία χωρίς υποσημειώσεις γιατί πάνω απ΄ όλα πρέπει να είναι ο Πειραιάς και η Ελλάδα» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους, τους συνεργάτες του και την οικογένειά του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη και ούτως ή άλλως ο πειραϊκός λαός μου έχει χαρίσει πολλές εκλογές. Κάποια στιγμή έπρεπε να γευτώ την πίκρα μιας ήττας». Ωστόσο, πρόσθεσε, «δεν νιώθω πικραμένος, ίσως νιώθω και λυτρωμένος».

«Υπόσχομαι ότι δεν θα κιοτέψω, δεν αποχωρώ από την πολιτική. Είμαι παρών για τον Πειραιά και την πατρίδα μου. Τις επόμενες ώρες και μέρες ο συνδυασμός θα συνέλθει για να πάρει τις τελικές αποφάσεις» κατέληξε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top