STAR εκλογές: Τα τελευταία νέα από τα επιτελεία κομμάτων και υποψηφίων

Ανακοινώνονται σε λίγη ώρα τα πρώτα exit poll

STAR εκλογές: Τα τελευταία νέα από τα επιτελεία κομμάτων και υποψηφίων
Λιγότερο από μία ώρα μένει για να κλείσουν οι κάλπες και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Το STAR βρίσκεται στα γραφεία των κομμάτων και των υποψηφίων και μεταδίδει το κλίμα λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες και βγουν τα πρώτα exit poll.

Στη Συγγρού και τα γραφεία της ΝΔ, βρίσκονται ήδη στελέχη του κόμματος και έχουν πάρει τα πρώτα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν χαμόγελα αλλά και επιφυλακτικότητα. Ο πρωθυπουργός θα φθάσει στα γραφεία του κόμματος πριν τα exit poll και θα τα παρακολουθήσει εκεί.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναχώρησε πριν από λίγη ώρα από τη Χαριλάου Τρικούπη, όπου είχε σύσκεψη με στελέχη του κόμματος παρουσία και ανδρών της αντιτρομοκρατικής που ερευνούν το π��ριστατικό με τους κάλυκες απο καλάσνικοφ που βρέθηκαν εκεί.

Στο εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου έχουν πάει επί του παρόντος λίγοι συνεργάτες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια θα πάει εκεί πιο αργά αλλά δεν θα βρίσκεται στην πλατεία Κοραή κατά τη διάρκεια των exit poll

Στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Σγουρού, επικρατεί αισιοδοξία. Ο ίδιος θα φθάσει εκεί λίγο πριν τις 7 και θα δει εκεί τα exit poll. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR, ο κ. Σγουρός πήγε για καφέ αφού ψήφισε, έφαγε με την οικογένειά του και πήγε να ξεκουραστεί, Όπως έγινε γνωστό, θα κάνει δηλώσεις όταν είναι γνωστό το αποτέλεσμα και όχι με βάση τα exit poll. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top