Μιχαλολιάκος: «Καλή επιτυχία στην δημοκρατία»

«Είναι η στιγμή που είμαστε όλοι ίσοι»

Στο 9ο γενικό λύκειο Πειραιά ψήφισε ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

«Είναι η στιγμή της απόλυτης δημοκρατίας. Είναι η στιγμή που ο πολίτης έχει τη μεγαλύτερη δύναμη, που παίρνει στα χέρια του την τύχη της πόλης του, της περιφέρειάς του και επηρεάζει τα δρώμενα στην Ευρωβουλή. Έπραξα και εγώ ως πολίτης το καθήκον μου για τη δημοκρατία», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Όπως είπε, «είναι η στιγμή που όλοι είμαστε ίσοι. Την ώρα που ψηφίζουμε και την ώρα που φεύγουμε από τη ζωή τότε είμαστε ίσοι».

Σε δηλώσεις του ο κύριος Μιχαλολιάκος ευχήθηκε «ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για την περιφέρειά μας, που είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα αλλά και για μια Ευρώπη η οποία θα λαμβάνει υπόψη της τον άνθρωπο, ιδιαίτερα τον αδύναμο άνθρωπο».

Όταν ρωτήθηκε εάν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, ο κύριος Μιχαλολιάκος απάντησε: «καλή επιτυχία στη δημοκρατία».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top