Σγουρός: Απευθύνομαι σε όλους ανεξαιρέτως τους ψηφοφόρο��ς

«Στις περιφερειακές εκλογές εκλέγουμε πρόσωπο και όχι κόμμα»

Σγουρός: Απευθύνομαι σε όλους ανεξαιρέτως τους ψηφοφόρους
«Απευθύνομαι σε όλους τους ψηφοφόρους, ανεξάρτητα τι κόμμα ψηφίζουν» ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Σγουρός για την κάλπη της Κυριακής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ απορρίπτει το δίλημμα «Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο» τονίζοντας ότι «στις περιφερειακές εκλογές οι πολίτες εκλέγουν περιφερειάρχη και όχι κόμμα».

Ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι στο ψηφοδέλτιο του είναι «άνθρωποι πετυχημένοι στον χώρο της αυτοδιοίκησης, από όλους τους πολιτικούς χώρους», ενώ συμπληρώνει πως στην Περιφέρεια «τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα και οι λύσεις πρέπει να είναι και αυτές συγκεκριμένες».

Ο κ. Σγουρός αρνείται να σχολιάσει τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπό του μετά τον α’ γύρο και σημειώνει ότι υπολογίζει «μόνο στην κρίση των πολιτών».

Τέλος, ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής αναφέρεται και στο θέμα των σκουπιδιών, στο οποίο έχει εστιάσει η αντίπαλος του την Κυριακή, Ρένα Δούρου: «Οι διεθνείς διαγωνισμοί είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με την κοινοτική και ελληνική νομοθεσία. Και να ήθελα το αντίθετο, να ξέρετε ότι οι τελικές συμβάσεις θα ελεγχθούν τόσο από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όσο και από άλλους, ανεξάρτητους ελεγκτικούς φορείς της Πολιτείας. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος, ότι πλέον οι έλεγχοι για κάθε δαπάνη στην Αυτοδιοίκηση είναι ασφυκτικοί και πολλές φορές δημιουργούν και τις καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση του έργου». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top