Σαμαράς από την Ήπειρο: η Ελλάδα πλέον πάει προς τα πάνω

Επίσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων και στη Δωδώνη

Σαμαράς από την Ήπειρο: η Ελλάδα πλέον  πάει  προς τα πάνω

Από το Μέγαρο της Αστυνομίας στα Ιωάννινα, ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την περιοδεία του στην Ήπειρο.

Τον κ. Σαμαρά συνοδεύουν η βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, ο υφυπουργός Υγείας, βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας και οι βουλευτές Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης και Κώστας Τασούλας.

Στην είσοδο του αστυνομικού Μεγάρου τον υποδέχθηκε ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τρομπούκης, ενώ παρών ήταν και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος επανεξελέγη από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

"Αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν, γιατί μπήκαμε σε μία φάση που η Ελλάδα πάει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω", δήλωσε ο πρωθυπουργός προς το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης. "Μπαίνουμε σε έναν άλλο ρυθμό ανάπτυξης" δήλωσε ο Αντ. Σαμαράς από το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης.

Στις 19:00 ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Αύριο η ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα

Ο πρωθυπουργός ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με συγκέντρωση και ομιλία στο Σύνταγμα, αύριο στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού η απόφαση για τη συγκέντρωση ελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, ύστερα από προβληματισμό αρκετών ημερών. Στόχος είναι να επιδειχθεί αυτοπεποίθηση και σιγουριά από τον πρωθυπουργό. Προς τούτο έχει επιστρατευθεί ο κομματικός μηχανισμός και η νεολαία του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να κορυφώσει την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ και να θέσει το βασικό δίλημμα των ευρωεκλογών: "κυβερνητική σταθερότητα και ανάπτυξη ή πολιτική ανωμαλία και επιστροφή στην κρίση".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top