Κουβέλης: Καμία περίπτωση επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

«Η ΔΗΜΑΡ θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες στις ευρωεκλογές»

«Δεν υπάρχουν οι προϋποθ��σεις για να επιστρέψουμε στην παρούσα κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης στη διακαναλική συνέντευξη της ΔΗΜΑΡ.

«Δεν θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόταση για συμμετοχή στην κυβέρνηση. Δεν έχουν νόημα οι κυβερνήσεις συνεργασίας, εάν δεν υπάρχει προγραμματική συμφωνία και φερεγγυότητα για την τήρηση της. Η ΔΗΜΑΡ δεν λειτουργεί ως το δημοκρατικό άλλοθι μιας συντηρητικής κυβέρνησης» πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην κυβέρνηση για να αποφευχθεί η πολιτική αστάθεια και η απειλή της ουσιαστικής χρεοκοπίας της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε ότι το κόμμα του θα καταγράψει σημαντικά αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές: «Η ΔΗΜΑΡ θα καταγράψει σημαντικά αποτελέσματα διαψ��ύδοντας Κασσάνδρες στην κάλπη των ευρωεκλογών. Η ΔΗΜΑΡ είναι αποφασιστικό μέγεθος για τη δημιουργία μιας προοδευτικής Κεντροαριστεράς».

Παράλληλα, σημείωσε πως το κόμμα του είχε καλή παρουσία στον πρώτο γύρο των εκλογών: «Απέδωσαν οι συνεργασίες μας σε αυτοδιοικητικό επίπεδο».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top