Γιούνκερ: η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της

Γεύμα με Σαμαρά και συναντήσεις με Χατζηδάκη, Δένδια, Βαρβιτσιώτη

Γιούνκερ: η  Ελλάδα στέκεται  ξανά στα πόδια της

«Η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της» σχολίασε ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (κάνοντας και τη σχετική ανάρτησή στο λογαριασμό του σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης) ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

O κ. Γιούνγκερ συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, επισκέφθηκε τα εργοτάξια του Μετρό στις περιοχές του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού, ενόψει της επέκτασης της γραμμής 3.

Τον κ. Γιούνγκερ υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το μεσημέρι στο Μουσείο της Ακρόπολης, και τον ξενάγησε στους χώρους του, ενώ τον ενημέρωσε και για την πορεία των έργων στην Ακρόπολη.

Μετά την ξενάγηση, οι δυο τους γευμάτισαν στο εστιατόριο του Μουσείου.

Το πρόγραμμα του υποψηφίου για την προεδρία της Επιτροπής περιελάμβανε και επίσκεψη στο γραφείο της FRONTEX, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπου ενημερώθηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στα θαλάσσια σύνορα της χώρας, όπως και για το μεταναστευτικό γενικότερα και τις ανάγκες της Ελλάδας σε υλικοτεχνική βοήθεια από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top