Έντονος προβληματισμός για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Ο Η. Κασιδιάρης έφτασε μέχρι και την πρωτιά στο 4ο Διαμέρισμα του δήμου

Έντονος προβληματισμός για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

​Πονοκέφαλο και έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει σε όλα τα κόμματα τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε την τέταρτη θέση στον δήμο της Αθήνας με ποσοστό 16, 1%, έχοντας πολύ μικρή διαφορά από τον τρίτο Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος συγκέντρωσε το 16,9%.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στο 4ο διαμέρισμα, στο οποίο ανήκουν ο Κολωνός, η Ακαδημία Πλάτωνος και τα Σεπόλια, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ήταν πρώτος με 20,1%, ενώ αναδείχθηκε δεύτερος με ποσοστό 18,8% στο 6ο Διαμέρισμα, όπου ανήκουν τα Πατήσια και η Κυψέλη.

Άνοδο είχε η Χρυσή Αυγή και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην περιφέρεια της Αθήνας με τον Ηλία Παναγιώταρο να συγκεντρώνει το 11,1%.

Όλα τα κόμματα συμφωνούν ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια… ψήφος θυμού και διαμαρτυρίας που εκτονώθηκε στο ναζιστικό αυτό μόρφωμα, παρά το γεγονός ότι η δικαιοσύνη έχει μιλήσει για την δράση του και εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος στελεχών του.

Τα κομματικά επιτελεία επανεξετάζουν τώρα τη στάση τους για να αντιμετωπίσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής και συνιστούν επαγρύπνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top