Άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα Τζιτζικώστας, Μπόλαρης, Χαραλαμπίδου και Παυλίδου

Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Θεσσαλονίκης

​«Ψηφίζουμε για να πάμε τη Μακεδονία μπροστά. Σήμερα αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι για να μην αφήσουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ψήφισε στις 9.30 το πρωί στο δημοτικό σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης.

«Έχ�� εμπιστοσύνη στο φιλότιμο των Μακεδόνων. Εχω εξαιρετική εμπιστοσύνη στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών. Είμαι βέβαιος πως σήμερα ξεκινάμε για την αλλαγή στον ορίζοντα, για την αλλαγή στη νοοτροπία, για την αλλαγή στις πολιτικές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η επισφράγιση θα γίνει την επόμενη Κυριακή» είπε στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Για να εκφραστεί η βούληση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Το δημοψήφισμα γίνεται και θα υπάρχει η ελεύθερη έκφραση των Θεσσαλονικιών με ένα μεγάλο 'όχι' στην ιδιωτικοποίηση.»


Με την ψήφο μας σήμερα, «στέλνουμε ένα μεγάλο μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής» δήλωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο ημερήσιο Γυμνάσιο Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο δημοψήφισμα για την ΕΥΑΘ,λέγοντας πως πρέπει να μείνει το νερό της Θεσσαλονίκης δημόσιο αγαθό.

«Εύχομαι να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα αυτή η εκλογική διαδικασία η οποία είναι μεγάλη. Αυτοδιοικητικές εκλογές και δημοτικές και περιφερειακές μην το ξεχνάμε.» σημείωσε η υπιοψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος το πρωί.

Δηλώσεις είχε κάνει νωρίτερα και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top