Το σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για τις 550.000 θέσεις εργασίας που εξήγγειλε ο Σαμαράς

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις ζητά η Αγίου Κωνσταντίνου

Το σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για τις 550.000 θέσεις εργασίας που εξήγγειλε ο Σαμαράς

​Να μην αποτελέσουν μια ακόμα προεκλογική εξαγγελία οι δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Αντ.Σαμαρά για τις 550.000 νέες θέσεις εργασίας, τόνισε ο υπεύθυνος για την Οικονομική και Κοινωνική πολιτική της ΔΗΜΑΡ, Δ.Χατζησωκράτης.

Όπως είπε ο κ. Χατζησωκράτης απαιτείται να συνοδευτούν από συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τους τομείς που θα εκδηλωθούν οι παρεμβάσεις, τα χρηματοδοτικά μέσα και τις σχέσεις εργασίας.

«Τους τρεις τελευταίους μήνες η ΔΗΜΑΡ επιμένει σταθερά στην ανάδειξη ως πρώτιστου στόχου οικονομικής πολιτικής τη μείωση, στα 3 επόμενα χρόνια, της ανεργίας κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες μέσα από την δημιουργία 550.000 νέων θέσεων εργασίας» τονίζει.

Προσθέτει δε ότι η πρόταση της ΔΗΜΑΡ προβλέπει ότι στο μεταβατικό διάστημα των τριών ετών, όπου οι επενδύσεις, εγχώριες και ξένες, δεν θα έχουν δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης, πρέπει να είναι η πολιτεία αυτή που θα αναλάβει την παρέμβαση με όλα τα διαθέσιμα μέσα και με τριετείς συμβάσεις εργασίας στον τρίτο τομέα της οικονομίας και της κοινωνικής οικονομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top