Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Η Αθήνα είναι η πιο σκοτεινή Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Η Αθήνα είναι η πιο σκοτεινή Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα»

​Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη Νέα Δημοκρατία, Άρης Σπηλιωτόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή Μίλα και μίλησε για όλα.

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε πλατείες εγκαταλελειμμένες, μαγαζιά κλειστά σε περιοχές που άλλοτε ευημερούσαν και ο υποψήφιος δήμαρχος έξηγησε ποιοι είναι οι στόχοι του για μια καλύτερη Αθήνα.

Συγκεκριμένα, αυτό που τόνισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ότι η «Αθήνα είναι η πιο σκοτεινή Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Υπάρχουν λαμπτήρες που είναι σπασμένοι ή καμένοι εδώ και δυο χρόνια. Εγώ έχω προτείνει να γίνει ένας διαγωνισμός, έτσι ώστε να υπάρχει μια ανάδοχος εταιρεία που θα αντικαταστήσει όλους τους λαμπτήρες σε οικολογικούς, αυτό σημαίνει 45% εξοικονόμηση κόστους που πληρώνει ο δήμος για ενέργεια. Και όταν έχουμε μια πόλη φωτεινή, όταν έχουμε φωτεινά πάρκα, φωτεινές γειτονιές, δεν υπάρχει και μεγάλο περιθώριο για παραβατικότητα και εγκληματικότητα.»

Ακόμα είπε ότι για να αντιμετωπίσει κανείς την εγκληματικότητα υπάρχουν δυο τρόποι: «Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός είναι το φως και το δεύτερο είναι η αστυνόμευση, την οποία μπορούμε να αποκτήσουμε με την πρόταση που έκανα στον κύριο Δένδια και την δέχθηκε για ειδική αστυνομία από τους δημοτικούς αστυνομικούς».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top