Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα συνεργαστεί με όποιον προτείνει λύσεις

«Η συζήτηση για τη δημιουργία του ��ίχε ξεκινήσει από το 2012»

«Το Ποτάμι είναι ανοικτό σε συνεργασίες με αυτούς που αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις λύσεις» δήλωσε ο Σταύρος ��εοδωράκης μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.

Ο ιδρυτής του Ποταμιού σημείωσε ότι στόχος του είναι η τρίτη θέση στις ευρωεκλογές, ενώ χαρακτήρισε αστεία τα διλήμματα που θέτουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο σύνολό τους καθώς σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν επηρεάζει την κυβερνητική σταθερότητα τη ευρωκάλπη.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι πρέπει «να δημιουργηθεί brand name Ελλάδα», ενώ εκτίμησε ότι «η θάλασσα, το χώμα και ο ήλιος θα σώσουν τη χώρα».

Ο ιδρυτής του Ποταμιού σημείωσε ότι η συζήτηση για ένα νέο κόμμα είχε ξεκινήσει μεταξύ φίλων από το 2012 αλλά τότε δεν ένιωθε ψυχολογικά έτοιμος για το μεγάλο βήμα, ενώ όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στη δημιουργία του δήλωσε: «Πίστεψα ότι μπορεί να είμαι η αφορμή για να μπει νέος κόσμος στην πολιτική, να μπουν στην πολιτική νέοι άνθρωποι και δημιουργικοί πολίτες».

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι στην πολιτική θα μείνει 8 χρόνια: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Θα μείνω στην πολιτική 8 χρόνια. Θα βρεθεί ένας πιο ικανός Σταύρος, πιο νέος και θα αναλάβει αυτός».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο εύκολα εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για την πολιτική, ο κ. Θεοδωράκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στο ��έλλον να επιστρέψει… στα παλιά επαγγελματικά του λημέρια: «Φαντασιακά, λέω ότι κάνω ένα διάλειμμα. Λέω ότι κάποια στιγμή μετά από 8 χρόνια θα αποχωρήσω από την πολιτική και θα ξαναρχίσω τις εκπομπές».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top