Σαμαράς από τη Στυλίδα: αφήνουμε πίσω την κρίση και πάμε μπροστά

Επίσκεψη στα έργα του αυτοκινητοδρόμου

Σαμαράς από τη Στυλίδα: αφήνουμε πίσω την κρίση και πάμε μπροστά

«Αφήνουμε την κρίση πίσω και προχωράμε όπως μας θέλει ο κόσμος, δημιουργώντας και δουλεύοντας με σταθερά βήματα μπροστά. Το “πίσω” τελείωσε. Πάμε μπροστά!» δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το έργο κατασκευής του της παράκαμψης Στυλίδας, του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

«Βρισκόμαστε στην περιοχή στην οποία ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο κεντρικός οδικός άξονας της Χώρας. Είναι η παράκαμψη της Στυλίδας, που είχε μείνει πίσω πολλά χρόνια- από το 2009 είχαν σταματήσει τα έργα- η οποία εκτελείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία σε λίγους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα έργα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε:

«Και είναι επίσης μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από εδώ και ο Ε65, ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος της Χώρας, που είναι πολυσήμαντης αξίας και ιδιαίτερα για την περιοχή ολόκληρη. Θα έλεγα ότι αυτά τα έργα, όχι μόνο δίνουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά δίνουν και μια ψυχολογία και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς. Γίνεται μεγάλη επανεκκίνηση».

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top