Το τατουάζ της Ραχήλ άναψε «φωτιές» στο Ίντερνετ

Χαμός με τα σχόλια για την περικεφαλαία

Το τατουάζ της Ραχήλ  άναψε «φωτιές» στο Ίντερνετ

Φωτιές άναψε στο διαδίκτυο το τατουάζ που «χτύπησε» η Ραχήλ Μακρή στον «καρπό» της, αμέσως μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα επέλεξε ένα κατάστημα στο Κολωνάκι για να κάνει το πρώτο της τατουάζ, με τον «καλλιτέχνη» να αναρτά στο Facebook τη σχετική φωτογραφία.

Το γεγονός όμως ότι το τατουάζ απεικονίζει μια… σπαρτιάτικη περικεφαλαία της αρχαιότητας με το Λ των Λακεδαιμονίων, προκάλεσε πάσης φύσεως σχόλια σε ιστότοπους αλλά και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς υπήρξαν αναφορές ή υπονοούμενα ακόμα και σε εθνικιστικό σύμβολο, ειδικά από όσους επέμειναν να συσχετίζουν την ώρα και ημέρα που επέλεξε να κάνει το τατουάζ με την ψηφοφορία στη Βουλή για τη Χρυσή Αυγή, όπως και την καταψήφιση από την πλευρά της του αιτήματος άρσης ασυλίας των κ.κ. Γερμενή, Μίχου, Αλεξόπουλου και Μπούκουρα.

«Πως φαίνεται ότι η επαφή με τον Καμμένο βλάπτει σοβαρά την υγεία. Η Ραχήλ πριν ασχοληθεί με τους ΑΝΕΛ ήταν προσγειωμένη. Τώρα ταξιδεύει σε άλλα μήκη κύματος.», «Πάλι καλά που δεν έχει βγει γυμνή στα κάγκελα για να την ψηφίσουν», «Καταψήφισε την άρση ασυλίας των 4 της Χ.Α. και καπάκι μετά χτύπησε την σπαρτιάτικη περικεφαλαία;; ωχ ωχ ωχ!!!» ήταν μερικά μόνο από τα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο, αν και υπήρξαν από την άλλη πλευρά θετικά σχόλια του τύπου «μπράβο Ραχήλ!», «Η Ραχήλ είναι Ελληνάρα» κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ραχήλ δεν περνά - και ούτε θέλει να περνά όπως αποδεικνύεται - απαρατήρητη…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top