Παραλίγο να τα σπάσει όλα απ’τα νεύρα ο Κασιδιάρης ΒΙΝΤΕΟ

"Κλείδωσαν το κοινοβούλιο.Δεν μπορούν να μπουν οι γονείς του Γερμενή"

«Κλειδώθηκε η Βουλή και απαγορεύτηκε η είσοδος σε Έλληνες πολίτες». Αυτό κατήγγειλε το πρωί της Τετάρτης στην Βουλή ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή την άφιξη των προφυλακισμένων βουλευτών κκ Γερμενή και Μπούκουρα στο Κοινοβούλιο.

«Πείτε ότι έχουμε χούντα να τελειώνουμε... να λάβουμε κι εμείς τα μέτρα μας» συνέχισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «παράνομη διαδικασία» .

Ο κ.Κασιδιάρης κάλεσε μάλιστα όλες τις πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν .

«Εξηγήστε μας τι φοβάστε και βλέπουμε αυτήν την πρωτοφανή άθλια εικόνα στα χρονικά να απαγορεύονται να εισέρχονται στο Κοινοβούλιο πολίτες που έχουν άδεια στο Κοινοβούλιο. Έχει έρθει εδώ ένας έγκλειστος βουλευτής και δεν έχουν το δικαίωμα ούτε οι γονείς του να παρακολουθήσουν την ομιλία του» πρόσθεσε ο κ.Κασιδιάρης.

«Χούντα δεν υπάρχει …» του απάντησε ο προεδρεύων στη Βουλή Γιώργος Καλατζής, επισημαίνοντας πως ότι γίνεται... γίνεται για λόγους ασφαλείας.

Για «ατόπημα» μίλησε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Θεανώ Φωτίου.

«Η Βουλή δε πρέπει να φοβάται τίποτα .. τι μήνυμα είναι αυτό που στέλνουμε προς τα έξω ... Πως θα συναντηθούν οι πολίτες με τους βουλευτές που θέλουν να συνομιλήσουν» πρόσθεσε .

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top