ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για δύο debate μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα

Αναρμόδιοι δήλωσαν Κ��δίκογλου και Ασημακοπούλου

​Πρόταση για τη διεξαγωγή δύο τηλεοπτικών συζητήσεων (debate) μεταξύ του Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Τσίπρα κατέθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ. Κεδίκογλου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η πρότασή του είναι η πρώτη συζήτηση να επικεντρωθεί στις οικονομικές εξελίξεις και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και η δεύτερη να αφορά εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Κεδίκογλου δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Επίσης, αναρμόδια δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ, κ. Α.Μ. Ασημακοπουλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «τελικώς παρέπεμψαν και οι δυο στη διακομματική επιτροπή η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μι��ελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της».

«Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top