Παρουσίασε τον συνδυασμό του και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

«Επί δημαρχίας μου έγιναν 129 έργα»

Παρουσίασε τον συνδυασμό του και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος
Τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Μας ενώνει ο Πειραιάς» παρουσίασε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του ΣΕΦ.

Ο δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή, τονίζοντας πως «αυτή την ώρα 129 έργα εκτελούνται, εκ των οποίων τα 70 έχουν τελειώσει», ενώ υπογράμμισε πως στην εκλογική μάχη δεν θεωρεί πως έχει ως αντίπαλο «κανένα κόμμα, κανέναν βουλευτή, κανέναν πρόεδρο σωματείου και προπαντός κανέναν υποψήφιο δήμαρχο, αλλά τα προβλήματα του Πειραιά».

«Όταν η υπόλοιπη Ελλάδα ακόμη ευημερούσε, ο Πειραιάς είχε ήδη χρεοκοπήσει. Υποχρεωνόταν να δανείζεται για να πληρώσει τα δανεικά και για να πληρώνει τους εργαζόμενους. Το μέλλον του Πειραιά είχε υποθηκευτεί. Πετύχαμε σε συνθήκες εθνικής χρεοκοπίας να μειώσουμε το χρέος και να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι στην ώρα τους» σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε: «Όταν ανέλαβα Δήμαρχος είπα θα ξεβρομίσουμε τον Πειραιά από ό, τι τον ρυπαίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτό το "μεταφορικά" ενόχλησε. Η διεξαγωγή του διαχειριστικού ελέγχου ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Δεν πειράζει να ενοχλούνται. Καιρός είναι να απαλλαγεί ο δημόσιος βίος της χώρας από τη διαφθορά».

Τέλος, ο κ. Μιχαλολιάκος τάχθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ και ζήτησε να περάσουν οι μετοχές του στα χέρια του δήμου Πειραιά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top