Σκανδαλίδης: Μαζί Βενιζέλος, Παπανδρέου και Σημίτης για το ΠΑΣΟΚ!

«Εγώ δεν θα πήγαινα στην εκδήλωση αν ήμουν ο Παπανδρέου»

Σκανδαλίδης: Μαζί Βενιζέλος, Παπανδρέου και Σημίτης για το ΠΑΣΟΚ!
Σύμπλευση Βενιζέλου, Παπανδρέου και Σημίτη προτείνει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος -μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR- κάλεσε πρώην και νυν προέδρους του ΠΑΣΟΚ να απευθύνουν κοινό προσκλητήριο στους ψηφοφόρους του κόμματος.

«Εγώ θα πρότεινα ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης να απευθύνουν κοινό προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις της παράταξης να πάνε να ψηφίσουν την “Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη” στις ευρωεκλογές. Αυτή η μάχη έχει υπαρξιακά χαρακτηριστικά για το ΠΑΣΟΚ και πιστεύω και ότι αυτές οι εκλογές θα είναι κρίσιμες και για το μέλλον του τόπου. Ας βγουν όλοι μαζί να ζητήσουν από τον κόσμο της παράταξης να συμμετέχει αποφασιστικά και θετικά στις εκλογές» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, σημειώνοντας ότι στη θέση του δεν θα πήγαινε: «Ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του. Αλλά αυτή τη στιγμή δίνουμε μια μάχη. Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πήγε σε μια φίλη. Σε πολλά από αυτά που είπε, εγώ συμφωνώ. Ωστόσο, δεν θα πήγαινα σε μια τέτοια εκδήλωση, σε υποψήφιο άλλου κόμματος εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Προφανώς ήξερε ότι θα δημιουργούσε πολιτικό θέμα».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως ο κ. Παπανδρέου έχει πρόθεση να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ ή να δρομολογήσει μετεκλογικές εξελίξεις, ενώ πρόσθεσε με νόημα πως «δεν είναι τώρα ώρα να δικαιώσει ο καθένας τις προσωπικές του επιλογές».

Ο κ. Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στην πρώτη γραμμή για την ενότητα της παράταξης, ενώ δήλωσε παρών ως εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ στις όποιες εξελίξεις υπάρξουν μετά τις εκλογές: «Εγώ στην αντιπαράθεση προσωπικών στρατηγικών δεν θα μπω. Εγώ μπορώ μόνο συνθετικά, δημιουργικά και ενωτικά να δώσω τη μάχη για την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης». Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως μετά τις εκλογές πρέπει να τεθεί στη βάση η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε με νόημα: «Όποιος μπορεί να τραβήξει το κάρο ας το τραβήξει. Υπάρχουν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, πάντα οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ έφερναν θετικές εξελίξεις».

Τέλος, ο κ. Σκανδαλίδης εξέφρασε την πρόθεσή να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, αν έχει νέα μέτρα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top