Επίθεση Δούρου στον Σγουρό κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της

«Ήταν, είναι και θα είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ» είπε

Επίθεση Δούρου στον Σγουρό κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της

Επίθεση στον Γ. Σγουρό εξαπέλυσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κατά την παρουσίαση σήμερα του ψηφοδελτίου του συνδυασμού της.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον κ. Σγουρό «γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα των χειρότερων εκφάνσεών του» ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν, είναι και θα είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ». Όπως επίσης ανέφερε ο απερχόμενος περιφερειάρχης «εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής», ενώ τον κατηγόρησε ακόμα για «συνέργεια στο ξεπούλημα του Ελληνικού και του Αστέρα Βουλιαγμένης και αδράνεια στο ξεπούλημα του ΟΛΠ».

Για τον συνδυασμό της «Δύναμη Ζωής» ανέφερε ότι ήρθε για να γκρεμίσει το καθεστώς του απερχόμενου περιφερειάρχη, «που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ με την υποστήριξη του πρωθυπουργού», προκειμένου «να κτίσει μια περιφέρεια που θα συνιστά μοχλό ανάπτυξης, με διαφάνεια, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά».

- υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Ανατολική Αττική είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου,

-υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τη Δυτική Αττική, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βασιλείου,

- υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος,

-υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Δυτικό Τομέα Αθήνας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Σπύρος Τζόκας,

- υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για τον Κεντρικό Τομέα Αθήνας, η χημικός και περιφερειακή σύμβουλος Ερμίνα Κυπριανίδου,

-υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Νότιο Τομέα Αθήνας, ο οικονομολόγος και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καπάταης,

-αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο συνταξιούχος ΗΣΑΠ και συνδικαλιστής Γιώργος Γαβρίλης και

-αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ο ναύαρχος ε.α. και μέλος του πληρώματος «Βέλος» Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι πολλοί συνδικαλιστές και ακολουθούν εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και πανεπιστημιακοί.

Μεταξύ των υποψηφίων περιλαμβάνονται στελέχη της αυτοδιοίκησης, η απολυμένη καθαρίστρια του υπουργείου Οικονομικών Φωτεινή Νικηταρά, η αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ Ελένη Τελεμέ- Ζωγραφάκη, ο διδάκτωρ του ΜΙΤ και καθηγητής του ΕΜΠ Ιωάννης Πρωτονοτάριος, η δικηγόρος και γενική γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών Βιβή Τσαβαλιά, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ Γιώργος Χαρίσης κ.ά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top