Κουτσούμπας: Όλο το σάπιο και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ακολουθήσουν το «δίλημμα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: Όλο το σάπιο και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ. Παίρνει όλο το διεφθαρμένο και σάπιο ΠΑΣΟΚ χωρίς να υιοθετεί καν τα καλά συνθήματα του παλιού ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στον Σκάι.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ακολουθήσουν το «δίλημμα» ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Αν και τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, σημείωσε ότι και τα 2 κόμματα αναζητούν λύσουν εντός της ΕΕ, ενώ -ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ- δήλωσε ότι «προσπαθεί να βρει λύση μέσα στο πλαίσιο του κοινωνικοπολιτικού συστήματος που λέγεται καπιταλισμός».

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «καιροσκοπικές» τις υποψηφιότητες της Σουλεϊμάν, του Κουρτ αλλά και του Χριστόπουλου, ενώ όσον αφορά την είσοδο μη πολιτικών προσώπων στον πολιτικό στίβο, ο γ.γ. του ΚΚΕ εκτίμησε πως οι νέοι σχηματισμοί δείχνουν να «κινούνται στην ίδια πλευρά του ποταμού» και να τάσσονται «με τα μεγάλα συμφέροντα».

Σχολιάζοντας, τέλος, το Ποτάμι, ο κ. Κουτσούμπας άφησε αιχμές για τον κ. Θεοδωράκη τονίζοντας πως «δεν γίνεται ανανέωση της πολιτικής με ιλουστρασιόν περιτυλίγματα από τηλεοπτικούς αστέρες». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top