Κεφαλογιάννη: Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Τουρισμός το 2014 θα πάει ακόμη καλύτερα

Στο κρουαζιερόπλοιο που θα μεταφέρει τους Κινέζους στην Κρήτη η υπουργός

Κεφαλογιάννη: Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Τουρισμός το 2014 θα πάει ακόμη καλύτερα
«Ο τουρισμός έδωσε τα πρώτα καλά μηνύματα το 2013 και είμαστε αισιόδοξοι ότι φέτος θα πάει ακόμη καλύτερα» δήλωσε ο Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επισκέφθηκε το κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά που θα μεταφέρει τους Κινέζους τουρίστες που θα παντρευτούν στα Χανιά.

Η υπουργός Τουρισμού ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να γίνει η χώρα μας «ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο» και σημείωσε ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται «πρώτα απ’ όλα να προσφέρουμε ένα πολύ καλό τουριστικό προϊόν και υπηρεσίες και να προσεγγίσουμε νέες αγορές, όπως τη μεγάλη αγορά της Κίνας».

Παράλληλα, πρόσθεσε η κα Κεφαλογιάννη, «θέλουμε βεβαίως να περάσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός λόγω του πολιτισμού, της φυσικής ομορφιάς της αλλά και της φιλοξενίας των κατοίκων της».

Η κα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και στην αύξηση των τουριστών στην Αθήνα, η οποία ήταν περισσότερο από εμφανής τις μέρες του Πάσχα, εξηγώντας ότι «μια τουριστική χώρα όπως η Ελλάδα δεν νοείται να μην έχει μια πρωτεύουσα που είναι στις προτιμήσεις των τουριστών». Η ίδια, έκανε λόγο για «μεγάλο στοίχημα» για την πρωτεύουσα της χώρας καθώς «είχε πληγ��ί πάρα πολύ από την αρνητική δημοσιότητα για την Ελλάδα».

Τέλος, η κα Κεφαλογιάννη έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια, που δεν είναι άλλο από… δουλειά και πάλι δουλειά: «Οφείλω να πω ότι οι προσπάθειές μας πρέπει να ενταθούν για να κάνουμε και πάλι την πρωτεύουσα με πολλούς επισκέπτες και κατοίκους». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top