"Αδειάζει" τον ΣΥΡΙΖΑ η Σουλεϊμάν: Με απέπεμψαν, δεν παραιτήθηκα (Όλο το παρασκήνιο)

Η Ρομά πρώην υποψήφια της Κουμουνδούρου μιλά και για τα σχέδια της

"Αδειάζει" τον ΣΥΡΙΖΑ η Σουλεϊμάν: Με απέπεμψαν, δεν παραιτήθηκα (Όλο το παρασκήνιο)

«Δεν παραιτήθηκα, με απέπεμψαν». Αυτό δήλωσε το πρωί της Τρίτης η πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σαμπιχά Σουλεϊμάν, σχολιάζοντας την απόφαση της Κουμουνδούρου να την θέσει τελευταία στιγμή εκτός ψηφοδελτίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η κ. Σουλεϊμάν είπε πως την Δευτέρα το απόγευμα ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, της τηλεφώνησε και της ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της, χωρίς να της εξ��γήσει τον λόγο.

«H Κεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό... ναι, με απέπεμψαν. Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης...» δήλωσε η κ. Σουλεϊμάν, ενώ είπε ότι «πριν από κάποια χρόνια δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους τούρκικης καταγωγής».

«Θα το δούμε στην πορεία αν θα ξανά ασχοληθώ με την πολιτική - εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων η Ρομά πρώην υποψήφια.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, απαντώντας για το θέμα, στον ίδιο σταθμό, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποφάσεις όχι με βάση τη μεγιστοποίηση των ποσοστών του, αλλά βάσει και άλλων ισορροπιών που πρέπει να τηρούνται» σημειώνοντας ότι η Θράκη είναι ευαίσθητη περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top