Παράτησε την κοντή και πήγε με την Δούρου για γύρισμα η Θεοπούλα!(ΒΙΝΤΕΟ)

Να το τηλεοπτικό σποτ που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός

​Οι ατάκες της έγιναν σλόγκαν…. Η φυσιογνωμία της έγινε συνήθεια…. Η μοναδική ερμηνεία της, την έ��ανε πασίγνωστη σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος για την Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή και ως "Θεοπούλα", η οποία «πρωταγωνιστεί» τώρα και στην …. πολιτική.

imagesUN52BL8D.jpgvvxhqbiggy4fae96f6331df.jpgtheopoula.jpg

Χωρίς την κολλητή της την Σόφη και μακριά από την νύφη της την … «Κοντή», η χαριτωμένη Θεοπούλα ντυμένη στα κόκκινα ενσαρκώνει νέο ρόλο στο τηλεοπτικό σποτ της Ρένας Δούρου, με σκοπό να προσελκύσει στο «παρά πέντε» των εκλογών τους ψηφοφόρους της περιφέρειας Αττικής.

PARA-PEDE.jpg

«Μην πετάτε τα σκουπίδια σας όπου να' ναι, τα σκουπίδια είναι χρήμα, θησαυρός, δεν το πιστεύετε; Ναι, ναι τα σκουπίδια μυρίζουν αλλά το χρήμα δεν έχει μυρωδιά, για αυτό μην επιτρέπετε να σας το αρπάζουν αυτοί που το μυρίστηκαν. Δώστε επιτέλους ένα τέλος» λέει η γνωστή ηθοποιός ενώ αμέσως μετά εμφανίζονται "τα σκουπίδια και το κόστος τους για τους πολίτες σε …. αριθμούς".

THEOPOULA.jpg

«Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να σταματήσουν οι εργολάβοι να κερδίζουν από τα σκουπίδια, να σταματήσει η περιφέρεια Αττικής να είναι χωματερή, να γίνουν τα σκουπίδια χρυσός αλλά για τους πολίτες, να κερδίσει η περιφέρεια, να κερδίσει η Αττική», λέει από την πλευρά της η κ. Ρένα Δούρου με την κα Έφη Παπαθεοδώρου να γυρνάει προς το μέρος της και να της λέει με την δική της μοναδική τσαχπινιά: «Λοιπόν, αρχίζουμε;»

Η Θεοπούλα κέρδισε τους τηλεθεατές, μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πείσει και τους ψηφοφόρους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top