Δούρου: Ο Σαμαράς θυσιάζει την Περιφέρεια Αττικής για τον Βενιζέλο

"O Σγουρός, είναι ευθεία αντανάκλαση της υβριδικής κυβέρνησης"

Δούρου: Ο Σαμαράς θυσιάζει την Περιφέρεια Αττικής για τον Βενιζέλο

«Ευθεία αντανάκλαση του υβριδικού σχήματος που έχουμε στην κυβέρνηση της χώρας» χαρακτήρισε τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό η Ρένα Δούρου, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και στον πρωθυπουργό.

Μιλώντας στο Βήμα Fm, η κ.Δούρου υποστήριξε πως «ο κ. Σαμαράς θυσιάζει την περιφέρεια Αττικής για την κυβερνητική του συνοχή, για να δώσει οξυγόνο στον κ. Βενιζέλο».

«Νομίζω ότι υπάρχει ευθεία σύνδεση μεταξύ του πώς λειτουργεί η κυβέρνηση και το κυβερνητικό σχήμα και η Ν.Δ., εντός του κυβερνητικού σχήματος, με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο που χτίζει μέρα με τη μέρα ο απερχόμενος περιφερειάρχης» υποστήριξε η κ.Δούρου και πρόσθεσε: «Να το πω αλλιώς: όπως ο Σαμαράς θυσιάζει πολλές από τις αρχές της παραδοσιακής Δεξιάς, πάνω απ’ όλα θυσιάζει την ίδια τη σωτηρία της χώρας, κρατώντας έναν κυβερνητικό εταίρο που πνέει τα λοίσθια τον τελευταίο καιρό και θυσιάζει την ίδια στιγμή εν τέλει την Περιφέρεια Αττικής για την κυβερνητική του συνοχή. Διότι εν τέλει ο απερχόμενος περιφερειάρχης, ο κ. Σγουρός, είναι αντανάκλαση ευθεία αυτού του υβριδικού σχήματος που έχουμε στην κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό. Και όλα αυτά θα ήταν εξαιρετικά για το πολιτικό ρεπορτάζ».

«Αυτό που βλέπω, μέρα με τη μέρα, και έτσι όπως ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες, θα είχε τον τίτλο ότι ο κ. Σαμαράς δίνει την Περιφέρεια Αττικής στον κυβερνητικό του εταίρο για να υπάρχει την επόμενη μέρα των περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών η κυβέρνηση. Θυσιάζει την Περιφέρεια Αττικής για να δώσει λίγο οξυγόνο στον κ. Βενιζέλο» είπε με νόημα η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top