Ανοίγουν 4.000 ��έσεις εργασίας στους μεγάλους οδικούς άξονες!

Δημοπρατείται ο οδικός άξονας Πάτρα-Πύργος τις επόμενες μέρες

Ανοίγουν 4.000 θέσεις εργασίας στους μεγάλους οδικούς άξονες!
Μήκος 75 χλμ. και προϋπολογισμό 340 εκ. ευρώ θα έχει ο Οδικός Άξονας Πάτρα-Πύργος ο οποίος δημοπρατείται τις επόμενες ημέρες.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, το τμήμα Πάτρα-Πύργος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια από τη δημοπράτησή του, ενώ ως τα τέλη του έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η δημοπράτηση του τμήματος Καλό Νερό - Τσακώνα, μήκους 30 χλμ, προϋπολογισμού 130 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στο τμήμα Καλό Νερό-Πύργος, μήκους 60 χιλιομέτρων, τονίζοντας ότι θα βρεθεί λύση, ενώ σημείωσε ότι δεν κρίνει απαραίτητο να υπάρξει οπωσδήποτε διαπλάτυνση σε ένα μικρό τμήμα του δρόμου στην περιοχή της Λίμνης Κ��ϊάφα, όπου υπάρχει το πρόβλημα με τον βιότοπο.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι στους τέσσερις μεγάλους οδικούς άξονες (αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος, Ιονία Οδός, Αθήνα-Λαμία και Ολυμπία Οδός) απασχολούνται περίπου 4.000 άτομα σε 16 εργοτάξια, ενώ υπογράμμισε ότι θα δημιουργηθούν άλλες 4.000 θέσεις εργασίας έως το τέλος του έτους. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top