ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς και Μέρκελ έθαψαν το ζήτημα του χρέους

Σκληρή απάντηση από Κεδίκογλου

ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς και Μέρκελ έθαψαν το ζήτημα του χρέους

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου με αφορμή τις δηλώσεις Μέρκελ και Σαμαρά για το ελληνικό χρέος.

«Αφού προηγουμένως η κυβέρνηση είχε φροντίσει να αποδυναμώσει την οποιαδήποτε συζήτηση για το χρέος, πραγματοποιώντας μια 'ακριβή' έξοδο στις αγορές, οι δηλώσεις Μέρκελ επιβεβαίωσαν την παραπομπή σχετικά με τη διευθέτησή του για μετά το φθινόπωρο. Οι κ.κ. Σαμαράς και Μέρκελ έθαψαν από κοινού το ζήτημα του χρέους» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για την στάση του απέναντί στους δανειστές

«Ο κ.Σαμαράς διαβεβαίωσε με κάθε τρόπο τους δανειστές ότι δεν πρόκειται ούτε στιγμή να αμφισβητήσει την κυρίαρχη πολιτική της λιτότητας και να θέσει στο τραπέζι τα συμφέροντα τη�� χώρας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το γεγονός της «τάχα συζητήσεως» για το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου.

«Είναι προσβλητικό για τον ελληνικό λαό να αντιμετωπίζεται με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν μπορούν να συγκαλύψουν το μνημονιακό έγκλημα. Γι' αυτό και το μόνο που αποκόμισε ο κ. Σαμαράς από την επίσκεψη της κα. Μέρκελ είναι τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης πριν τις εκλογές, μια ψήφο για την ισοπέδωση της Ελλάδας και των ανθρώπων της. Την κέρδισε με την αξία του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση Κεδίκογλου

Η απάντηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον Κυβερνητικό Εκπρό��ωπο Σίμο Κεδίκογλου, δεν άργησε να έρθει….

"Προτάσεις δεν έχει. Πρόγραμμα δεν έχει. Σε λίγο δεν θα έχει και μνημόνιο. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ βυθίζεται όλο και πιο πολύ στο παραλήρημα της μιζέριας του…" τόνισε ο κ.Κεδίκογλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top