ΠΑΝΙΚΟΣ σε συνέδριο της ΓΕΝΟΠ – Ραχήλ και συνδικαλιστές παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Οι βαριές κουβέντες και η επέμβαση του αστυνομικού

ΠΑΝΙΚΟΣ σε συνέδριο της ΓΕΝΟΠ – Ραχήλ και συνδικαλιστές παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

​«Μπλάκ άουτ» επικράτησε σήμερα σε συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ε��λήνων Ραχήλ Μακρή καταλόγισε σε συνδικαλιστές που υποστηρίζουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι είναι «δωσίλογοι» και «προδότες», λέγοντας ότι θα έρθει η ώρα που «θα τους κρεμάσουνε».

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο, κ. Α. Αθανασόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι το προεδρείο έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ κ. Μ. Παπαδόπουλο πριν από τον ίδιο. Ο κ. Παπαδόπουλος προσφέρθηκε να παραχωρήσει τη θέση του, ωστόσο η «ατμόσφαιρα είχε ήδη ηλεκτριστεί» με την κα Μακρή να καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ότι διέλυσαν τη ΔΕΗ.

Οι δηλώσεις της κ. Μακρή περί διάλυσης της ΔΕΗ, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των συνδικαλιστών, με τον αστυνομικό της Ραχήλ Μακρή να προσπαθεί να τους απομακρύνει οξύνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Το προεδρείο του συνεδρίου σε δήλωσή του εξέφρασε τη λύπη του για τους χαρακτηρισμούς, και έκανε λόγο για "φραστικό εκτροχιασμό", ενώ η βουλευτής των ΑΝΕΛ αποχώρησε από το συνέδριο .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top