Μήνυμα Μέρκελ από… Γερμανία: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα»

Ανακοίνωση στήριξης από την καγκελαρία

Μήνυμα Μέρκελ από… Γερμανία: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα»
Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα από.. τη Γερμανία στέλνει η Άνγκελα Μέρκελ την ώρα που συναντά στην Αθήνα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Η γερμανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τα επιτυχή μέτρα λιτότητας της Ελλάδας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γερμανική καγκελαρία, τονίζοντας ότι η Μέρκελ «ταξίδεψε στην Αθήνα ��ια να ενισχύσει την κυβέρνηση στην πορεία της λιτότητας, διότι η Ελλάδα στο μεταξύ επέστρεψε επιτυχώς στις χρηματαγορές».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η γερμανίδα καγκελάριος «συναντάται με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προκειμένου επαινέσει τη συνεπή μεταρρυθμιστική πορεία της κυβέρνησής του. Η επίσκεψή της όμως είναι και ένα μήνυμα ότι η γερμανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τα επιτυχή μέτρα λιτότητας της Ελλάδας».

Η καγκελαρία αναφέρεται και στην επιτυχημένη έξοδο της χώρας μας στις αγορές σημειώνοντας ότι «οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχει κάνει ως τώρα η Ελλάδα αξίζουν αναγνώριση και οι αγορές τιμούν αυτή την εξέλιξη».

Παράλληλα, τονίζει ότι το 2014 η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής καθώς έπειτα από μακρά φάση ύφεσης, αρχίζουν να εμφανίζονται θετικά πρόσημα ανάπτυξης Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top