Βενιζέλος: Η έξοδος στις αγορές ήταν η αρχή της οριστικής εξόδου από την κρίση

«Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και νέες περικοπές»

Βενιζέλος: Η έξοδος στις αγορές ήταν η αρχή της οριστικής εξόδου από την κρίση
«Είναι η αρχή της οριστικής εξόδου από την κρίση και το Μνημόνιο. Η έξοδος επιβεβαιώνει τη βιωσιμότητα του χρέους» ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον Σκάι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι οι αγορές πιστοποίησαν την αλλαγή που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα: «Οι αγορές δεν λειτουργούν πολιτικά. Βλέπουν τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας, μπορούν να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν». Παράλληλα, σημείωσε ότι το κλίμα στην Ελλάδα αλλάζει και προσελκύονται επενδυτές στη χώρα.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η Ελλάδα «δεν θα χρειαστεί νέο δάνειο και νέο Μνημόνιο», ενώ τόνισε πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση: «Δεν πρόκειται να επιβληθούν νέα δημοσιονομικά μέτρα, έχουμε φύγει από τη δύσκολη περιοχή των περικοπών εδώ και πολύ καιρό».

Ο ίδιος, εξήγησε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα αξιοποιείται για να διορθωθούν αδικίες, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι «υπονομεύει την εθνική προσπάθεια».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαρτά την ύπαρξή του από την ύπαρξη του Μνημονίου και τώρα που βγαίνουμε από αυτό διακατέχεται από αμηχανία» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top