Ν. Μιχαλολιάκος: ο Μπαλτάκος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή

«Θα δώσουμε απάντηση στους ψευτοδημοκράτες στις ευρωεκλογές»

Ν. Μιχαλολιάκος: ο Μπαλτάκος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή

«Ο Μπαλτάκος δεν στάθηκε ικανός να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή» ισχυρίζεται με γραπτό του μήνυμα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Στο γνωστό video ο πρώην Γ.Γ. της κυβερνήσεως Μπαλτάκος, είπε την αλήθεια, μια αλήθεια όμως που δεν αντέχει το πολιτικό κατεστημένο και έτσι αντί να ασχοληθούν με το κατά πόσον είναι πραγματικά τα γεγονότα που αναφέρει, ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό» ανέφερε για το γνωστό video.

Ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής υποστήριξε μεταξύ άλλων, με αφορμή την παρουσίαση του τηλεοπτικού υλικού, ότι υπήρξε «ένας οχετός ψευδολογίας» και συμπλήρωσε για τον μέχρι πρότινος Γ. Γ. της κυβέρνησης:

«Στην πραγματικότητα ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν ένας καλός στρατιώτης του Αντώνη Σαμαρά, ο καλύτερος ίσως, ο οποίος όμως δεν εστάθη ικανός να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι του Σαμαρά δεν ασχολούνται ούτε με τα εθνικά, ούτε με τα πολιτικά ζητήματα της χώρας. Πρώτη προτεραιότητα έχουν τα εσωκομματικά της ΝΔ και το ποιος ή ποιοι βουλευτές είναι εναντίον του Σαμαρά. Δεν θα τους έπεφτε και άσχημα να χρησιμοποιήσουν την Χρυσή Αυγή εναντίον των εσωκομματικών τους αντιπάλων».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος καταλήγει: «Ο πάνσοφος λαός σε ολόκληρη τη χώρα έχει καταλάβει την αλήθεια και θα δώσει την απάντηση στους ψευτοδημοκράτες και στους σκευωρούς σε λίγες εβδομάδες. Η 25η Μαΐου θα είναι η ημέρα της συντριβής του ψεύτη Σαμαρά και της συμμορίας που έστησε αυτή την πρωτοφανή πολιτική σκευωρία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top