ΚΚΕ για εξαγγελίες Σαμαρά: Πρόκληση οι ανακοινώσεις

«Αποτελεί “σταγόνα στον ωκεανό” των τεράστιων απωλειών»

ΚΚΕ για εξαγγελίες Σαμαρά: Πρόκληση οι ανακοινώσεις
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό για τις εξαγγελίες του για συμψηφισμό οφειλών ΦΠΑ ασκεί το ΚΚΕ, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι επιχειρεί «να ρίξει στάχτη στα μάτια χιλιάδων μικροεμπόρων και αυτοαπαπασχολούμενων που καταστρέφονται σήμερα από την κρίση και την κυβερνητική πολιτική».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει «πρόκληση» το να αποκαλείται «μεγάλη μεταρρύθμιση» η στοιχειώδης διαδικασία συμψηφισμού οφειλών ΦΠΑ που αποτελεί «”σταγόνα στον ωκεανό" των τεράστιων απωλειών, την ώρα που η ανελέητη φοροεπιδρομή, τα χαράτσια, οι τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές, η συνολική επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και μικρές επιχειρήσεις στο κλείσιμο».

Τέλος, το κόμμα του Περισσού καλεί τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους «να απαιτήσουν να πληρώσουν την κρίση τα μονοπώλια, να απαιτήσουν κατάργηση του ΦΠΑ για τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου στο 45% σε διανεμόμενα και αδιανέμητα κέρδη και κατάργηση των φοροαπαλλαγών για το μεγάλο κεφάλαιο». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top