Παπαδημούλης: Αν νομίζουν ότι θα σκεπάσουν το Μπαλτάκος-gate, πλανώνται πλάνην οικτράν

«Δεν τρώμε το παραμύθι του βλάκα, ψεύτη και προδότη Μπαλτάκου»

Παπαδημούλης: Αν νομίζουν ότι θα σκεπάσουν το Μπαλτάκος-gate, πλανώνται πλάνην οικτράν
«Όσοι νομίζουν ότι παίζοντας με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές θα σκεπάσουν το “Μπαλτάκος-gate”, πλανώνται πλάνην οικτράν» δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στον Real FM, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην κυβέρνηση.

«Η παραίτηση Μπαλτάκου δεν αρκεί. Και το παραμύθι ότι δήθεν “ο Σαμαράς δεν ήξερε και ο Γ.Γ. της κυβέρνησης είναι ψεύτης και προδότης” δεν πείθει ούτε καν τα μικρά παιδιά» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας «να ψαχτούν τα πάντα και από τη Βουλή και από τη Δικαιοσύνη».

Μάλιστα, ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε πως η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να ερευνήσει μόνο τις συνθήκες παραγωγής του βίντεο αλλά «να λειτουργήσει όπως έκανε με το βίντεο Τομπούλογλου, να ερευνήσει και την ουσία».

Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για «πολιτικό παιχνίδι» με την έξοδο της χώρας στις αγορές και προειδοποίησε τον Γιάννη Στουρνάρα να μην… καλοβλέπει την θέση του προέδρου της ΤτΕ: «Αν πιστεύει ο κ. Στουρνάρας ότι με τις ευλογίες Βενιζέλου-Σαμαρά, θα βολευτεί με πενταετή θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας, ας μην σπεύσει». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top