Ποιος είδε τον Μεϊμαράκη και δεν τον φοβήθηκε - Διέταξε ΕΔΕ για τα νταηλίκια του υιού Μπαλτάκου

Αιχμές για τον Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Βουλής

Ποιος είδε τον Μεϊμαράκη και δεν τον φοβήθηκε - Διέταξε ΕΔΕ για τα νταηλίκια του υιού Μπαλτάκου

Την δική του απάντηση στα όσα του καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Δ. Παπαδημούλης για μη έγκαιρη παρέμβασή του στο επεισόδιο με τις μπουνιές και τις κλωτσιές του γιου του πρώην γγ της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκου έδωσε την Παρασκευή στην Βουλή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι για το θέμα αυτό υπήρξε συζήτηση στην Διάσκεψη των Προέδρων και εξέφρασε την αποφασιστικότητα του να διερευνήσει τις συνθήκες του επεισοδίου που διαδραματίστηκε εντός του Κοινοβουλίου. Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το επεισόδιο με τον γιο του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και τόνισε ότι ζήτησε αμέσως να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

«Ενημέρωσα ότι ζήτησα αυστηρά, να έχω πλήρη ενημέρωση αυτού του τραγικού και κακού γεγονότος για τη Βουλή», είπε ο κ.Μεϊμαράκης και αναρωτήθηκε γιατί ο Δ. Παπαδημούλης εκδηλώνει εμπάθεια προς το πρόσωπό του, από τη στιγμή που ήταν ενήμερος για την υπόθεση και τις κινήσεις ��ου.

«Λοιπόν, δεν είμαι κρυπτόμενος. Επιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή. Ο μόνος που δεν το ξέρει αυτό είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ δεν είναι αστυνομία, αλλά φρουρά, η οποία δεν μπορεί να συλλάβει, αλλά να απομακρύνει και να παραδώσει στην αστυνομία», κατέληξε.

Ερωτώμενος για το πως ο γιος του κ. Μπαλτάκου έμπαινε στην Βουλή, ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι είχε εξάμηνη άδεια εισόδου στην γενική γραμματεία της κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top