Κασιδιάρης για βίντεο με Μπαλτάκο:«Θα καθίσουν στο σκαμνί για Εσχάτη Προδοσία»

"Μίλησα με βουλευτές όλων των κομμάτων"¨

Κασιδιάρης για βίντεο με Μπαλτάκο:«Θα καθίσουν στο σκαμνί για Εσχάτη Προδοσία»

πρώτη ανάρτηση: 04-04-2014, 00:50

Για το έγγραφο που παρουσίασε στη Βουλή και το οποίο έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα καθώς παρουσιάζει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του, η οποία είναι καταγεγραμμένη και σε βίντεο, με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, μίλησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ. Τράγκα.

«Δεν έχω σκοπό να αναστατώσω την κοινή γνώμη. Έχω σκοπό να αποδείξω ότι ζούμε μια εκτροπή στην Ελλάδα, βιώνουμε την κατάλυση του Συντάγματος. Δυστυχώς κράτησαν πολλούς χαμηλούς τόνους της δήθεν αντιπολίτευσης και μέσα στη Βουλή, ενώ μιλάμε για το μεγαλύτερο έγκλημα της μεταπολί��ευσης. Αυτά τα δύο λεπτά τεκμηριώνουν, στοιχειοθετούν το μεγαλύτερο έγκλημα της μεταπολίτευσης. Και η Χρυσή Αυγή, ως νόμιμο πολιτικό κόμμα, δεν πρόκειται να αφήσει εδώ αυτήν την υπόθεση» είπε ο κ. Κασιδιάρης.

Όπως τόνισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων «άμεσα θα διεκδικήσουμε τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, την περίφημη προανακριτική επιτροπή που με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών οδηγεί σε Ειδικό Δικαστήριο τους επίορκους υπουργούς. Έχει ήδη τεκμηριωθεί και στοιχειωθεί το αδίκημα της Κατάχρησης Εξουσίας και πάμε να δούμε αν υπάρχει το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα, η Εσχάτη Προδοσία για δύο τουλάχιστον υπουργούς, και θα αναζητηθούν ευθύνες και για τον Σαμαρά»

«Εγώ δίνω σε όλον το�� ελληνικό λαό τον λόγο της τιμής μου ότι όλοι αυτοί που δημιούργησαν όλο αυτό το παραδικαστικό κύκλωμα με στόχο το πολίτευμα, όχι μόνο το κόμμα μας, όχι εμάς σαν ανθρώπους, αλλά κυρίως το Σύνταγμα και το πολίτευμα, θα καθίσουν στο σκαμνί και θα καταδικαστούν με βάση τεκμήρια ενοχής και όχι ανοησίες» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το αν θα βγουν στο φως και άλλα βίντεο, εκτός από εκείνο των δύο λεπτών, ο Ηλ. Κασιδιάρης απάντησε: «Εγώ έχω να αποδείξω στον ελληνικό λαό ότι μίλησα με όσους βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος υποστήριξαν την αθωότητα της Χρυσής Αυγής ή μάλλον υποστήριξαν ότι βιώνουμε μία σκευωρία. Αυτοί δεν ανήκουν μόνο στη Ν.Δ ούτε μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν και σε άλλα κόμματα. Μίλησα δηλαδή με βουλευτές, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος-δεν χρειάζεται να πω ονόματα σε αυτή τη φάση,- που υποστήριξαν τις θέσεις μας, ότι βιώνουμε την κατάλυση του πολιτεύματος»

«Το τι άλλο θα έρθει στη δημοσιότητα δεν αφορά αυτή τη στιγμή κανέναν άλλoν πλην ημών οι οποίοι βρισκόμαστε σε αυτή τη δεινή θέση» ανέφερε.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top