Εθνικές εκλογές ΤΩΡΑ λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Άγρια κόντρα Λαφαζάνη–Μιχελάκη στην Βουλή

Με αφορμή το ΒΙΝΤΕΟ Μπαλτάκου –Κασιδιάρη

Εθνικές εκλογές ΤΩΡΑ λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Άγρια κόντρα Λαφαζάνη–Μιχελάκη στην Βουλή

​«Μόνη λύση για την χώρα είναι οι εθνικές εκλογές». Αυτό τόνισε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, καλώντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, μετά την δημοσιοποίηση του ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον πρώην γγ της κυβέρνησης να συνομιλεί με τον βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη για τις διώξεις του ακροδεξιού κόμματος.

«Η κυβέρνηση δεν έχει να δώσει τίποτα στη χώρα. Η μόνη λύση για τη χώρα είναι εθνικές εκλογές, να μιλήσει ο λαός και να δώσει λύση», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε σφοδρότατη ��πίθεση στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Μπαλτάκος δεν ήταν μόνο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν έπαιζε μόνο αυτό το ρόλο, παρενέβαινε άμεσα και ευθέως στο κυβερνητικό έργο με τον πιο ανοιχτό και απροκάλυπτο τρόπο. Ο κ. Μπαλτάκος ήταν ο άνθρωπος ορχήστρα στην κυβέρνηση, ήταν το νούμερο 2 στην κυβέρνηση, ήταν πάνω από τους υπουργούς, Ήταν η σκιά, η φωνή και η εντολή του πρωθυπουργού στη Βουλή και αυτό το γνώριζαν οι πάντες. Είχε αναλάβει αντιθεσμικό ρόλο με εντολή και κάλυψη του Πρωθυπουργού».

Παράλληλα ο κ.Λαφαζάνης. καταλόγισε ευθύνες στους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Μιχελάκης σε Λαφαζάνη: Εσάς θα πάρει η μπάλα, γιατί ταυτίζεστε με την Χ.Α

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Γ.Μιχελάκη, ο οποίος έκανε λόγο για ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή.

«Ο κ. Λαφαζάνης ήθελε απλώς να προκαλέσει πολιτικό θόρυβο, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ συνήθως. Επικαλείται τη λάσπη της Χρυσής Αυγής και απευθύνεται κατά οποιουδήποτε. Όμως εσάς θα πάρει η μπάλα, όταν ταυτίζεστε με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Αυτό θα μείνει στην ιστορία. Ντροπή να ταυτίζεστε με αυτή τη θέση» τόνισε ο Υπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top