Νέα ένταση στη Βουλή: Έκρηξη από Μίχο-Παναγιώταρο κατά Σαμαρά

«Θέλει να μας χώσει φυλακή» - Στήριξη από Ραχήλ: Βάζουν μέσα αθώους!

Νέα ένταση στη Βουλή: Έκρηξη από Μίχο-Παναγιώταρο κατά Σαμαρά
Νέα ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή στον απόηχο της πολιτικής θύελλας που έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη.

Πριν από λίγη ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος έθεσε θέμα διαδικασίας μετά τα χθεσινά παρατράγουδα. Η τοποθέτησή του προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Μίχου και Ηλία Παναγιώταρου, οι οποίοι άρχισαν τις φωνές και τις χειρονομίες, ενώ στη συνέχεια καταφέρθηκαν και εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας πως «θέλει να μας χώσει φυλακή».

Θέση πήρε και η Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η οποία κατήγγειλε παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και είπε: «Θέλετε να βάλετε στη φυλακή αθώους ανθρώπους».

Την… φωτιά ανέλαβε να σβήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος, ο οποίος έκλεισε τα μικρόφωνα λέγοντας «σοβαρευτείτε όλοι, δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό».

Ένταση υπήρξε, όμως, και στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη απευθυνόμενη στα κυβερνητικά έδρανα τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας. Ούτε ψήφος στον κόρφο σας».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος τόνισε, από την πλευρά του, ότι «συζητείται ένα νομοσχέδιο στη σκιά του Μπαλτάκου» και άφησε αιχμές για «θύλακες στην κυβέρνηση». Παράλληλα, ζήτησε πρωτοβουλίες για την επαναφορά του άρθρου 19, του θέματος της ιθαγένειας και του αντιρατσιστικού. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top