Βορίδης στο STAR για το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ: Εγκληματική πράξη η υποκλοπή συνομιλίας

"Nα είμαστε επιφυλακτικοί" τόνισε και μίλησε για "κρυφή ατζέντα" Μπαλτάκου

Βορίδης στο STAR για το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ: Εγκληματική πράξη η υποκλοπή συνομιλίας

«Εγκληματικές πράξεις θα οδηγούνται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για να επιληφθεί η ανεξάρτητη δικαιοσύνη» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να συνομιλεί με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο, τονίζοντας πως «ο κύριος Μπαλτάκος είχε τις δικές του απόψεις τελείως διακριτές από την άποψη του πρωθυπουργού και βρισκόταν σε απόλυτη σύγκρουση με την ΝΔ, η οποία έχει ξεκάθαρο μέτωπο απέναντι στον εξτρεμισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό».

Παράλληλα ο κ.Βορίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR και την Μάρα Ζαχαρέα, χαιρέτησε την στάση του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο θέμα για την ΝΔ έχει κλείσει .
Κληθείς να σχολιάσει την φιλική σχέση που διατηρούσε ο κ.Μπαλτάκος με τον Α.Σαμαρά , ο κ.Βορίδης μίλησε για «κρυφή ατζέντα».

«Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί πως ο κύριος Μπαλτάκος θα έκανε μυστική συνάντηση με έναν υπόδικο βουλευτή για να συζητά τέτοια θέματα και να λέει τέτοια πράγματα» είπε με νόημα ο κ.Βορίδης .

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς Μπαλτάκου πως πρόκειται για σκευωρία και πως εξαναγκάστηκε να ακούσει τον κ.Κασιδιάρη επειδή τον πίεζε, ο κ.Βορίδης είπε «τα ακούμε όλα αυτά και τα αξιολογούμε», διευκρινίζοντας πάντως πως η θέση του γγ της κυβέρνησης είναι μια «θέση τεχνική».

«Δεν έχει αυτοτελή πολιτικό λόγο, είναι ρόλος συμπληρωματικός που ρυθμίζει την σχέση Βουλής –κυβέρνησης και για αυτό πολλές φορές οι γγ της κυβέρνησης είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό» πρόσθεσε ο κ.Βορίδης, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να έστησε το επεισόδιο η Χρυσή Αυγή στον κύριο Μπαλτάκο προκειμένου να πιέσει την δικαιοσύνη.

Σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξεκαθάρισε,σύμφωνα πάντα με ότι δείχνει το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ, ότι «ο κύριος Μπαλτάκος δεν είχε συνομιλήσει με τον κ.Σαμαρά. Δεν υπάρχει κάποιος που να λέει ότι υπάρχει παρέμβαση στην δικαιοσύνη».

Ωστόσο ο κ.Βορίδης επεσήμανε πως «πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί» καθώς το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε είναι μέρος του διαλόγου που είχαν Κασιδιάρης–Μπαλτάκος .

Τέλος στο ερώτημα αν όλα αυτά που έγιναν σήμερα αναμένεται να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους υπέρ της Χρυσής Αυγής, «ο κ.Βορίδης είπε με νόημα ελπίζω οι συμπολίτες μας να σκεφτούν καθαρά», υπενθυμίζοντας τις κατηγορίες που βαραίνουν τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος .

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top