Νέα δήλωση Δένδια: αντιφάσκει και πελαγοδρομεί ο ΣΥΡΙΖ�� για τη Χρυσή Αυγή

Υπενθυμίζει ότι ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ

«Αντιφάσκει και πελαγοδρομεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή» επισημαίνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα της συνομιλίας Μπαλτάκου με Κασιδιάρη.

Ο κ. Δένδιας υπενθύμισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας για τους κατηγορούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Δένδιας ανέφερε συγκεκριμένα:

«Για τη συμπεριφορά Μπαλτάκου τοποθετήθηκα ήδη. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ως συνήθως, αντιφάσκει και πελαγοδρομεί, κατηγορώντας την κυβέρνηση για συνενοχή στην άνοδο του νεοναζιστικού φαινομένου, την ίδια στιγμή που υιοθετεί το παραλήρημα Κασιδιάρη. Υπενθυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί και ψηφίσει τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, γεγονός το οποίο αυτονοήτως σημαίνει ότι εξέτασε τους φακέλους που εστάλησαν στη Βουλή και ότι υιοθετεί τη βασιμότητα των κατηγοριών. Εκτός, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι τον παραπλάνησε και ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να αφεθεί ανενόχλητο να δολοφονεί, να δέρνει και να συγκροτεί τάγματα εφόδου!».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top