Έξαλλοι οι βουλευτές με τις μπουνιές και τα μπινελίκια στην Βουλή

Έτοιμη να κινηθεί νομικά η Χρυσή Αυγή

​Τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν στον πρώτο όροφο της Βουλής, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Τετάρτης αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χ.Α Ηλία Κασιδιάρη καταδίκασαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων .

«Καταδικάζουμε κάθε επεισόδιο που παραπέμπει σε τραμπουκισμό» είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Για «σκηνές φαρ ουέστ» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος, καλώντας τον πρόεδρο και την φρουρά της Βουλής «να διερευνήσουν τα γεγονότα γιατί αυτά που άκουσαν τα αυτιά μου δεν έχουν καμία θέση στο κοινοβούλιο».

«Είμαι έτοιμος να συνδράμω σε αυτή την υπόθεση με όσα είδα» τόνισε ο κ.Κουκουλόπουλος .

«Είναι απαράδεκτο να πλακώνονται κάποιοι μέσα στη Βουλή σαν να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών ακροδεξιών οργανώσεων …ακόμη κι αν κάποιοι το ερμηνεύουν ως ενδοοικογενειακή βία» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης.

«Δεν κινήθηκε καμία διαδικασία αυτοφώρου παρά τις παρακρατικές μεθόδους της ΝΔ λόγω του πανικού και της σύγχυσης» κατήγγειλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Α.Ματθαιόπουλος , προειδοποιώντας πως το κόμμα του θα κινηθεί νομικά .

«Θα καταγγείλουμε την υποκρισία όλων γι αυτό το περιστατικό, που δεν κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία» πρόσθεσε .
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top