Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής:Παραιτήθηκε από τη Ν.Δ. ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Τι είχε πει στο star.gr πριν αποχαιρετήσει την Συγγρού

Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης επικοινώνησε με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα και του ζήτησε να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., κάτι που δεν έγινε αποδεκτό, λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Ψωμιάδης υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Ν.Δ.

Στο star.gr η τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη πριν αποχαιρετήσει την Συγγρού

Εν τω μεταξύ, μόλις λίγα 24ωρα νωρίτερα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr είχε εκφράσει δημόσια το παράπονο του για την στάση της Συγγρού απέναντι του, ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί αν του προταθεί ακόμη και με το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά και με το ΚΚΕ!
«Με τσαλάκωσαν, με μαχαίρωσαν δικοί μου άνθρωποι, όμως σηκώθηκα διότι το χέρι της Μακεδονίας μου έδωσε δύναμη» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, επαναλαμβάνοντας πως κάποιοι τον στέλνουν εκτός ΝΔ .
Εξέφρασε το παράπονο του πως «η ΝΔ δεν τον στήριξε ηθικά» και βουρκωμένος συμπλήρωσε «στέγνωσε η ψυχή μου, αλλά με αξιοπρέπεια αντιμετώπισα όλο αυτόν τον πόλεμο».
Μιλώντας για το «ΠΟΤΑΜΙ» και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αφού τραγούδησε στην κάμερα το γνωστό σουξέ «το παπάκι πάει στην ποτάμια» είπε χαρακτηριστικά: «ο Σταύρος Θεοδωράκης μετακινήθηκε από το παπάκι στο ποτάμι. Το ΠΟΤΑΜΙ έχει και τρικυμίες και γέφυρες και καταρράκτες».
Ο κ.Ψωμιάδης εξέφρασε την διαφωνία του με όλους αυτούς που τα βάζουν με το ΠΟΤΑΜΙ» και δεν απέκλεισε συνεργασία με τον κ.Θεοδωράκη αλλά ούτε και με το ΚΚΕ!
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top