Νέες άρσεις ασυλίας για Χρυσή Αυγή

Μπαρμπαρούσης: Κίνητρό μου ο αγνός πατριωτισμός

Νέες άρσεις ασυλίας για Χρ��σή Αυγή
Την άρση ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, του Πολύβιου Ζησιμόπουλου και του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, γνωμοδότησε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Τα μέλη της Επιτροπής εξέτασαν τους 3 βουλευτές (οι κ. Μπαρμπαρούσης και Αλεξόπουλος έστειλαν υπόμνημα) για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Στο υπόμνημά του, ο κ. Μπαρμπαρούσης αναφέρει ότι ασχολήθηκε με την πολιτική από αγνό πατριωτισμό και σημειώνει ότι ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του έχουν διαπράξει κάτι παράνομο.
φωτογραφία (3).jpg
«Έχω ήσυχη την συνείδησή μου και μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια, δεν ξέρω αν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι μπορούν να κάνουν το ίδιο. Πάντοτε τιμούσα και θα τιμώ τους νόμους και τους θεσμούς της Πατρίδος μου» τονίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια για τις αιτήσεις άρσεις ασυλίας των Ελένη Ζαρούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη, Νίκου Κούζηλου και Δημήτρη Κουκούτση. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top