«Σκοτώθηκαν» στο Συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ-«Άντε γεια» είπαν και έφυγαν Μωραϊτης και Τριαντάφυλλος

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη

​Την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου έδινε συνέντευξη με φόντο την ακρόπολη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg στο συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ σφάζονταν για χάρη του!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλού άσκησαν κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Απόστολο Κακλαμάνη μ�� αφορμή την απόφασή τους να διαφοροποιηθούν στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.

«Εμείς κρινόμαστε από όλους τους πολίτες και έχουμε υποχρέωση και δικαίωμα να κρίνουμε τους ηγέτες μας πρώην και νυν. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε γιατί έπρεπε να καταψηφιστεί» είπε αρχικά η κ.Χριστοφιλοπούλου, απαιτώντας να μπει ένα τέλος «στις προσωπικές στρατηγικές και στα παιχνίδια σε βάρος της παράταξης».

«Ας έρθει ο Παπανδρέου να μας εξηγήσει που υπάρχει η κομπίνα με τις τράπεζες για να το καταλάβουμε και εμείς που ψηφίσαμε. Γιατί δεν ήρθαν από πριν να μας το πουνε» είπε με νόημα ο κ.Κεγκέρογλου.

Άμεση ήταν η αντίδραση των υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού που ήταν μέσα στην αίθουσα. "Πυρ και μανία" έγιναν οι κκ Θάνος Μωραϊτης και του Κώστας Τριαντάφυλλος με τις φωνές τους να φτάνουν μέχρι τους διαδρόμους!

Moraitis-456x300.jpgtriantafillos_kostas.jpg

«Αυτοί αποτελούν την Ιστορία της παράταξης και δεν μπορούμε να τους κρίνουμε και να τους ακυρώνουμε με τέτοιους χαρακτηρισμούς» είπε αρχικά ο κ.Τριαντάφυλλος

«Αυτή η κουβέντα διχάζει την παράταξη.Εγώ φεύγω…. άντε γεια, άντε γεια » ��ίπε στην συνέχεια ο κ.Μωραϊτης !

Τα πράγματα αγρίεψαν τόσο πολύ που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Παπανδρεικοί και Βενιζελικοί …..!!!

ΒΙΝΤΕΟ star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top