Σγουρός: «Η Αττική θέλει σταθερότητα, δουλειές και συνεννόηση

«Τα λόγια για την ανεργία είναι φτώχεια» τόνισε

Σγουρός: «Η Αττική θέλει σταθερότητα, δουλειές και συνεννόηση

«Η Αττική των 5 εκατομμυρίων κατοίκων και των 66 δήμων θέλει πολιτική σταθερότητα, δουλειές και εθνική συνεννόηση» τονίζει σε συνέντευξή του στo ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Η ανεργία είναι πολύ μεγάλη, τα λόγια είναι φτώχεια, σημασία έχει να κάνουμε δουλειές, να δουλεύει ο κόσμος και να αρχίσει η μηχανή να παίρνει μπροστά και να ξαναέρθουνε πάλι σε εκείνο το σημείο που θα αρχίσουμε να χαμογελάμε σιγά-σιγά. Αυτό που έχει σημασία είναι η πολιτική σταθερότητα. Πρέπει όλοι μαζί, όλα τα κόμματα να καταλάβουν ότι δεν έχουμε άλλον δρόμο από αυτό της πολιτικής συνεννόησης» σημειώνει ο περιφερειάρχης Αττικής.

Ο κ. Σγουρός αφήνει να εννοηθεί ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

O ίδιος δήλωσε:

«Έχουμε δύο θέματα, πρώτα να κάνω τον απολογισμό και δεύτερον να ετοιμαστώ για να κατέβουμε στις εκλογές και να κερδίσουμε. Από εκεί και μετά πλέον πρέπει στον απολογισμό να πούμε τι κάναμε, να μάθουν οι πολίτες για να μπορέσουν να κρίνουν.

Έχουμε πραγματοποιήσει 1.000 έργα, μικρά, μεσαία, μεγάλα, γύρω στα 3,5 δισ. ευρώ, 100.000 θέσεις εργασίας, 800 εκατ. επιστροφή του ΦΠΑ, 400% αύξηση της απορροφητικότητας. Από την ημέρα που πήραμε την αρμοδιότητα, κάθε μήνα έπεφταν στην Αττική, σε όλα τα έργα αυτά εδώ περίπου 12,5 με 13 εκατ. ευρώ. Εμείς από τη δική μας τη μεριά σεβα��τήκαμε το χρήμα των φορολογουμένων Ελλήνων, δεν δανειστήκαμε ούτε ένα ευρώ, δεν χρωστάμε πουθενά ούτε ένα ευρώ, και τα χρήματα τα οποία έχουμε στο ταμείο μας, είναι στα 313 εκατ. ευρώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top