Χαμός στην Βουλή:Αδωνις σε Παπαδημούλη:Αν είχα 1,5 εκατ. ευρώ δε θα πουλούσα βιβλία

Κατά την συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου

Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Γεωργιάδη ξέσπασε το Σάββατο στην Βουλή, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «800 σελίδες τούβλο σαν και αυτά τα βιβλία που πουλούσε ο κ. Γεωργιαδης».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας. «Εμείς οι τίμιοι επαγγελματίες βγάζαμε το ψωμί μας δουλεύοντας. Δεν έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς 1,5 εκατομμυρίου στην τράπεζα. Γιατί αν και εγώ είχα 1,5 εκατομμύρια σαν και εσάς κ.Παπαδημούλη στην τράπεζα δεν θα χρειαζόταν να πουλάω βιβλία. 1,5 εκατομμύριο έχετε στην τράπεζα να τα χαίρεστε και να ξέρετε ότι είστε εκπρόσωπος των κεφαλαιούχων της χώρας μέσα σ´αυτή την αίθουσα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης .

Στην συνέχεια ο κ.Παπαδημουλης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και απάντησε ότι είναι τίτλος τιμής να τον κατηγορεί κάποιος που δηλώνει δημοσίως ότι σιχαίνεται τους κομμουνιστές και τους αριστερούς.

Τότε ο κ .Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στον κ.Παπαδημούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Εγώ στην τράπεζα έχω 30.000 ευρώ, θα ήθελα να έχω το δικό σας 1,5 εκατομμύριο όμως δεν το έχω αν και δουλεύω από τα 15 μου. Εσείς είστε ο εκπρόσωπος του μεγάλου κεφαλαίου στην αίθουσα και να προσέχετε όταν μιλάτε για μένα».

ΒΙΝΤΕΟ ΔΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top