ΑΝΕΛπιστος καυγάς: Πλακώθηκαν Καμμένος – Ραχήλ

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση Γιαταγάνα–Γιοβανόπουλου

ΑΝΕΛπιστος καυγάς: Πλακώθηκαν Καμμένος – Ραχήλ

Από δυο χωριά, χωριάτες έγιναν τηλεφωνικά ο Πάνος Καμμένος και η Ραχήλ Μακρή!

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», την ώρα που η Ραχήλ υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρό της μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών, της κυρίας Χ.Γιαταγάνα και του κ. Κ. Γιοβανόπουλου, ξαφνικά χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο οποίος οργισμένος της φώναζε: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις».

apoxoriseis.jpg

Η Ραχήλ, από την πλευρά της, του απάντησε: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή...» και κάπου εκεί σταμάτησε προφανώς σκεπτόμενη το Πειθαρχικό.

Ο κ. Καμμένος, όμως επέμεινε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγοντάς της: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες».

Τότε η βουλευτής με τα μυαλά (και όχι το σώμα όπως είχε κάνει στην ΕΡΤ) στα κάγκελα του είπε εκνευρισμένη: «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν».

raxilll.jpgcc.jpg

Ο κ. Καμμένος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα».

Και η τηλεφωνική συνομιλία σταμάτησε εκεί, με τη Ραχήλ να επιμένει ότι, αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου (βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης) να έφευγε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top