Κανέλλη για Τσίπρα: Γελωτοποιοί του ΣΥΡΙΖΑ, θα κοπούν τα γελάκια

Τι απαντά στους ισχυρισμούς ότι «τρίβουν τα χέρια τους» στον ΣΥΡΙΖΑ με την επίθεση

Για «γελωτοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο η Λιάνα Κανέλλη απαντώντας σε δημοσίευμα του Βηματοδότη που κάνει λόγο για δημοσκοπική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ από την επίθεσή της στον Αλέξη Τσίπρα.

Η κα Κανέλλη επιτίθεται εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποιεί το χαστούκι του Κασιδιάρη «ως διαφημιστικό της αυτοπροσωπογραφίας του, σαρκάζοντάς το», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα μετανιώσει ποτέ που όρθωσε «ανάστημα στο κτήνος».

Παράλληλα, επιτίθεται και στην Ρένα Δούρου λέγοντας πως «θέλει να ξεχάσει και προφανώς μπορεί, το χαστούκι που έφαγα από το φασίστα για... χάρη της».

«Τα γελάκια θα κοπούν. Γιατί αν μπορώ να "μουντάρω" όπως έκρινε ο αρχηγός τους, σε έναν "ψυχοπαθή" όπως επίσης έκρινε ο αρχηγός τους, τότε με τα χαλκεία μπορώ και να διασκεδάσω κι εγώ με τη σειρά μου. Χωρίς μηνύσεις και αγωγές. Δεν τις χρειάστηκα ποτέ μου γιατί δεν είμαι σενάριο, όπως ο αρχηγός τους» καταλήγει η κα Κανέλλη.

Διαβάστε τι έγραψε ο Βηματοδότης

«Στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν από... ικανοποίηση με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και δεν το κρύβουν. «Αλλη μία τέτοια επίθεση στον κ. Τσίπρα για το τσογλάν boy και ανεβαίνουμε δημοσκοπικά» έλεγαν την Τετάρτη το πρωί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Θεωρούν ότι η επίθεση που δέχθηκε από τ��ν κυρία Κανέλλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άδικη και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική κριτική που μπορούσε να ασκήσει. Ο δε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης επέμεινε ότι με όλα αυτά που κάνει η Λιάνα εκθέτει πρωτίστως το ΚΚΕ και υπενθύμιζε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει: «Οταν της ετέθη η ερώτηση τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, απάντησε: "Δεν θα ήξερα τι να κάνω αν στον δεύτερο γύρο ήταν ο Κασιδιάρης με τον Σακελλαρίδη"».

Πάντως, απ' ό,τι άκουσα την Τετάρτη από τη Δημόσια Τηλεόραση, η κυρία Λιάνα Κανέλλη ήταν αντίθετη και με τις αποφάσεις της κομματικής ηγεσίας του ΚΚΕ σχετικά με τις απολύσεις στον «Ριζοσπάστη» λέγοντας πως «δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά» όταν ρωτήθηκε για τις απολύσεις στην κομματική εφημερίδα του ΚΚΕ
».

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της κας Κανέλλη

«Τί συμβαίνει με τους γελωτοποιούς του Σύριζα; Όση πολιτική σαρδώνη προεκλογικής σκοπιμότητας και αν καταναλώσουν, το σαρδόνιο ύφος τους αποκαλύπτεται από τις ιδεολογικές και πραγματικές αντιφάσεις τους. Η κυρία Δούρου φέρεται στο δημοσίευμά σας, να θέλει να ξεχάσει και προφανώς μπορεί, το χαστούκι που έφαγα από το φασίστα για...χάρη της. Τέτοια έμπρακτη προεκλογική αντιφασιστική αριστερή αλληλεγγύη, όταν προέρχεται από βουλευτίνα του ΚΚΕ πρέπει να την ξεχάσεις αν είσαι Σύριζα.

Ας παραπονεθεί λοιπ��ν στον αρχηγό της, που όχι μόνο θυμάται το χαστούκι πάλι προεκλογικά, αλλά το χρησιμοποιεί ως διαφημιστικό της αυτοπροσωπογραφίας του, σαρκάζοντάς το. Ας τον εγκαλέσει, αυτή που θέλει να το ξεχάσει, επειδή το απαθανατίζει κόντρα στην εκούσια αμνησία της.

Εγώ αντίθετα δεν θέλω, δεν μπορώ και δεν πρόκειται να ξεχάσω ή να μετανοιώσω που όρθωσα ανάστημα στο κτήνος όπως θα έπραττε οποιοσδήποτε κομμουνιστής-στρια. Δεν φαντάστηκα βεβαίως ότι η υποψηφία κυβερνώσα αριστερά του κόμματος Τσίπρα,"θα κατέβαζε γραμμή" σαρκασμού και απαξίωσης μιας γενναιότητας που δεν είναι συνιστώσα τους!

Όσο για το διαστρευλωτήριο, προφανώς κύρια πολιτική επιλογή, που λέγεται γραφείο, τύπου Σύριζα, το προειδοποιώ ότι το πιστόλι για α,β,γ, γύρους εκλογών, στο δικό τους κρόταφο το στρέφουν. Τα γελάκια θα κοπούν. Γιατί αν μπορώ να "μουντάρω" όπως έκρινε ο αρχηγός τους, σε έναν "ψυχοπαθή" όπως επίσης έκρινε ο αρχηγός τους, τότε με τα χαλκεία μπορώ και να διασκεδάσω κι εγώ με τη σειρά μου. Χωρίς μηνύσεις και αγωγές. Δεν τις χρειάστηκα ποτέ μου γιατί δεν είμαι σενάριο, όπως ο αρχηγός τους...».

Λιάνα Κανέλλη

Βουλευτής ΚΚΕ
Α΄Αθήνας»
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top